Ajuta si tu

1.Redirectioneaza 3,5% din impozitul pe venit

Redirectioneaza 3.5% din impozitul pe venit catre Fundatia Serafim, sustinand astfel proiectele sociale ale fundatiei!

Prin intermediul prevederii din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoana fizica, poate directiona 3,5% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) doreste. Practic in acest fel dvs. transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul dumneavoastra pe venit. Atentie, aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este, in esenta, o parte a bugetului de stat care este directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta!

Daca doriti ca, prin directionarea a 3,5% din impozitul pe care dumneavoastra il platiti statului pentru salariile din anul 2022, sa sprijiniti activitatea Fundatiei Serafim, completati si transmiteti, pana la data de 25 mai 2023, documentul de mai jos:

Datele de completare a declaratiilor:
Denumire entitate nonprofit: FUNDATIA  SERAFIM
Cod de identificare fiscala: 23806510
Cont bancar (IBAN): RO81BTRLRONCRT0V68715201
Formularul se completeaza de mana, in doua exemplare, din care unul ramane la contribuabil. Depuneti formularul direct la sediul fundatiei din Roman, str. Libertatii, bl. 6, ap. 50, jud Neamt, sau trimiteti-l prin posta cu scrisoare recomandata (confirmare de primire) la Administratia Finantelor Publice a localitatii unde aveti domiciliu.
Banii pe care dumneavoastra ii directionati vor fi folositi pentru sustinerea proiectelor sociale ale Fundatiei Serafim.
Daca doriti mai multe informatii sau aveti nelamuri, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

2. Sponsorizeaza un copil nevoias

In cazul firmelor prin oferirea unei sponsorizari care poate fi considerata cheltuiala deductibila din impozitul pe venit, in conformitate cu art. 21 din Codul Fiscal si art. 1 din legea 32/1994 (cu modificarile ulterioare).

3. Doneaza ceva nefolositor tie

Donatii de produse de care va puteti dispensa sau care din diverse motive nu mai pot fi vandute (defecte exterioare, lipsa interesului clientilor, apropierea termenului de expirare); contravaloarea acestora poate fi dedusa dupa modelul de la punctul Nevoile organizatiei noastre sunt: haine si jucarii , produse alimentare , produse de curatenie si ingrijire personala , materiale si consumabile sanitare .

Puteti face donatii in bani folosind datele bancare de mai jos:

Donații în LEI

FUNDATIA SERAFIM
IBAN: RO81BTRLRONCRT0V68715201

Cod Swift BTRLRO22 • Banca Transilvania

Donații în EURO

FUNDATIA SERAFIM
IBAN: RO66BTRLEURCRT0V68715201

Cod Swift BTRLRO22 • Banca Transilvania