Clubul Alcoolicilor in Recuperare

Crezi ca ai probleme cu alcoolul sau ca cineva din familia ta, o persoana la care tii le are si vrei sa faci ceva pentru a o ajuta?

Începând cu data de 18 iulie, Congregaţia Don Orione şi Asociaţia Cluburilor Alcoolicilor în Recuperare din Iaşi, au iniţiat şi în Roman un grup de suport pentru persoanele care au sau au avut probleme cu consumul de alcool şi pentru familiile acestora.
Proiectul din Roman este realizat in parteneriat cu surorile Congregaţiei Slujitoarele Duhului Sfânt şi cu Fundaţia Serafim.

În ce constă acest grup de suport sau Club al Alcoolicilor în Recuperare?
Clubul este format din persoane care sunt sau au fost dependente de alcool, unul sau mai mulţi membri ai familiilor lor şi un operator, care se întâlnesc regulat, o dată pe săptămână.

Obiectivul clubului este să favorizeze creşterea şi maturizarea membrilor săi, îmbunătăţirea calităţii interacţiunilor umane la nivelul familiei (cu partenerul de viaţă, copiii, familia lărgită) dar şi la nivelul comunităţii locale. Această schimbare are ca scop obtinerea si mentinerea abstinentei de la consumul de alcool.
În alcătuirea unui Club nu se ţine cont de sex, vârstă, educaţie, profesie, religie, ci de faptul că toţi membrii au în comun probleme legate de consumul de alcool.

Persoana de contact/operator grup:
Psihologul clinician Mihaela Moraru
mobil: 0746 697 571
e-mail: mihaela_moraru@ymail.com
Locatia: Str. Siretului nr 2
Program: vineri: 17-18.30 (Ziua şi orarul pot fi schimbate în funcţie de posibilităţile de participare ale membrilor grupului, de aceea se recomandă contactarea telefonică prealabilă a operatorului.)