STRANGERE DE FONDURI PENTRU GRADINITELE CONTRUITE IN KENYA (satul Guba) SI ECUADOR (satul Duran) DE CATRE FUNDATIA SERAFIM

Posted by Fundatia Serafim Romania - June 1, 2012 - Activitati educationale, Donatii oameni nevoiasi, Ecuador, Kenya, Proiecte sociale - No Comments
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Contextul propunerii acestei activităţi:

Activităţile Fundaţiei Serafim se desfăşoară atât în România cât şi în Kenya si Ecuador.

În lunile martie şi mai 2010, Fundaţia Serafim din România împreună cu Fundaţia Serafim din Olanda au construit o grădiniţă în nordul Kenyei, în satul Guba, cu scopul de a face posibil, anual, accesul la educaţie şi hrană pentru un numar de aproximativ 50 de copii. In lunile noiembrie 2011 – ianuarie 2012, Fundatia Serafim a construit o gradinita in Ecuador, in satul Duran.

Fundaţia Serafim din Romania s-a angajat să asigure plata educatorilor, materialele didactice si masa caldă zilnică pentru copii, pe toată durata funcţionării acestor grădiniţe.

Scopul expoziţiei cu vânzare a fost strângerea de fonduri pentru susţinerea continuării funcţionării grădiniţelor (plata educatorilor, asigurarea mesei zilnice, materiale didactice).

Descrierea  activitatii:

In dupa-amiaza zilei de 15 mai, obiecte africane confecţionate manual de locuitorii satului Guba au fost expuse spre vanzare in centrul orasului Roman, fondurile stranse fiind folosite pentru întreţinerea celor doua grădiniţe.