Daruind vei dobandi – final de proiect

Posted by Fundatia Serafim Romania - September 1, 2012 - Activitati educationale, Donatii oameni nevoiasi, Proiecte sociale - No Comments
fundatia-serafim-roman-daruind-vei-dobandii026

In luna iunie, proiectul “Daruind vei dobandi” organizat de Fundatia Serafim in parteneriat cu Gradinita Surorile Providentei din Iasi, cu scopul de a sustine Gradinita Serafim din Ecuador – satul Duran, a luat sfarsit.

Pe parcursul anului scolar 2011 / 2012, educatoarele si copiii Gradinitei Surorile Providentei, au organizat activitati extraordinare prin care au transmis copiilor gradinitei din Duran ca le sunt aproape cu gandul, dar mai ales cu inima.
Printre aceste activitati, reamintim doua concerte speciale organizate in scop caritabil inainte de Craciun, activitati de strangere de maculatura si expozitii cu vanzare de obiecte artizanale confectionate de copii. Deasemeni, pe parcursul intregului an, copiii au dat cate putin din banii lor de buzunar pentru copiii din Duran, aratand ca, desi atat de mici, au inteles ce insemna cuvinte mari, precum altruism si generozitate.